Connect with us
Publicitate Electorala

Eveniment

Controale în unitățile comerciale, de alimentație publica și piețe agroalimentare

Published

on

În ultimele 48 de ore, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „A. D. Ghica” al judeţului Teleorman au efectuat opt controale la operatorii economici din domeniul alimentației publice precum și la unitățile de comerț din zona piețelor agroalimentare, fiind identificate mai multe nereguli pentru care au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 7000 de lei.

Pe timpul verificărilor s-a urmărit respectarea obligativității purtării măștilor de protecție în spațiile închise, distanțarea fizică, respectarea normelor privind numărul de persoane, atât în interiorul, cât și în exteriorul unităților de alimentație publică, dacă administratorii restaurantelor și cafenelelor au asigurat o distanță de minimum 2 metri între mese și au limitat ocuparea meselor la maximum 6 persoane, dacă au fost luate toate măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV2 prevăzute de legislație.

În cursul zilei de ieri, 5 octombrie, au fost efectuate două controale la unitățile de comerț din zona piețelor agroalimentare din municipiul Alexandria, fiind constate 5 nereguli pentru care au fost aplicate două amenzi în cuantum de 5000 de lei și trei avertismente.

Duminică, 04 octombrie 2020, cadrele inspecției de prevenire ale ISU Teleorman au desfășurat 6 controale inopinate la localurile de alimentație publică, aplicând pentru neregulile constatate 7 avertismente și o amendă în cuantum de 2000 de lei pentru nerespectarea obligației de limitare a accesului în spații închise la 50 de persoane.

Advertisement
Publicitate Electorala

ISU Teleorman  atrage atenția tuturor persoanelor fizice și juridice că astfel de acțiuni vor continua în perioada următoare, principalul scop fiind acela de creștere a gradului de siguranță a cetățenilor prin respectarea măsurilor de protecție adecvată împotriva virusului SARS-CoV2!

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Guvernul a adoptat calendarul electoral din 9 iunie 2024

Published

on

Cei cu vize de flotant de 6 luni, trebuie să solicite primarului, înscrierea în Registrul electoral, cu 45 de zile înainte de 9 iunie.
Conform calendarului aprobat luni, de către executiv, pe 12 martie începe perioada electorală. Cel târziu pe data de 16 martie 2024 vor fi desemnați judecătorii din BEC și va fi stabilit modelul listei electorale permanente, a celei speciale, a celei suplimentare și a modelului buletinului de vot. În data de 19 martie începe perioada de depunere la BEC a protocoalelor de constituire a alianțelor electorale la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European. Cel mai târziu în data de 21 martie vor fi stabilite modelul ștampilelor și modelul timbrului autocolant. Cel mai târziu până la data de 10 aprilie, se vor depune cererile de înscriere în listele electorale speciale pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European, adică cetățenii cu drept de vot ai statelor membre UE, altele decât România, care au domiciliul sau reședința în România.
Până pe data de 15 aprilie, vor fi desemnați președinții birourilor electorale de circumscripție și locțiitorii acestora. 25 aprilie este data când se va încheia perioada de înregistrare a alianțelor electorale la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale. Cetățenii cu drept de vot care și-au stabilit reședința de mai mult de 6 luni înaintea datei scrutinului, vor depune la primar, cu 45 de zile inaintea datei scrutinului, adică pe 25 aprilie, solicitările de înscriere în Registrul electoral cu adresa de reședință.
Data de 30 aprilie este data limită de depunere a candidaturilor la alegerile locale.
În data de 10 mai va începe campania electorală și se va încheia pe 8 iunie la ora 7.00.
Procesul de votare va începe pe 9 iunie la ora 7.00 și se va încheia la ora 22.00.

Continue Reading

Cele mai citite