Connect with us

Administratie

Consultare publică în vederea elaborării Strategiei de Dezvoltare Locală a municipiului Alexandria pentru perioada 2021-2027

Published

on

Primăria  Alexandria, în parteneriat cu Civitta Strategy & Consulting, a demarat procesul de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Locală a municipiului Alexandria pentru perioada 2021-2027.

Pentru o mai bună înțelegere a nevoilor locale și caracteristicilor teritoriului, studiul se bazează pe un proces de consultare a comunității locale, în cadrul căruia se desfășoară sondaje privind opiniile cetățenilor din Alexandria și mediului de afaceri referitoare la măsurile cele mai importante pentru dezvoltarea municipiului.

Răspunsurile furnizate prin aceste chestionare vor fi luate în considerare la elaborarea direcțiilor și proiectelor strategice, pe care și le va asuma autoritatea locală în vederea dezvoltării municipiului Alexandria, urmărind cele 5 dimensiuni ale dezvoltării durabile:  economică, socială, climatică, demografică și de mediu.

Răspunsul este anonim și va fi prelucrat doar din punct de vedere statistic.
Completarea chestionarelor poate fi realizată prin următoarele metode:
– online pe site-ul Primăriei municipiului Alexandria: https://www.alexandria.ro/
– online pe Pagina de Facebook a Primăriei municipiului Alexandria: https://www.facebook.com/PrimariaAlexandria
– online, accesând link-urile: https://forms.gle/1gQwGCrh1tAyaEcT7 și https://forms.gle/FZkgTBfc1RVedhyc6
– fizic la sediul Primăriei municipiului Alexandria – Compartiment Registratură.

Link-urile pentru  completarea chestionarelor  sunt următoarele:
– https://forms.gle/1gQwGCrh1tAyaEcT7 – chestionar online pentru populație;
– https://forms.gle/FZkgTBfc1RVedhyc6 – chestionar online pentru mediul de afaceri.

Completarea unui chestionar durează aproximativ 15 minute, dar va avea un impact pe termen lung asupra calității vieții în municipiului Alexandria.

Administratie

Circ provocat în primăria Gălăteni de finul fostului primar

Published

on

Vineri 5 aprilie, Matei Ionel Ninel Savu, finul fostului primar George Cernea, s-a prezentat la primăria comunei Gălăteni cu o cerere, prin care solicita o adeverință pentru fratele acestuia, dorind să-l ia în spațiu( conform înscrisurilor din adeverință). (mai mult…)

Continue Reading

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

Administratie

COMUNICAT DE PRESĂ cu privire la semnarea contractului de achiziție publică de lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții „Reabilitare termică clădiri rezidențiale multifamiliale, blocuri V4, V5, V6, V7 în municipiul Alexandria”

Published

on

Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria, a semnat contractul de achiziție publică de lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții „Reabilitare termică clădiri rezidențiale multifamiliale, blocuri V4, V5, V6, V7 în municipiul Alexandria”, finanțat prin P.N.R.R., Componenta C5 – Valul Renovării. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite