Connect with us

Actualitate

Consultare de piață pentru cadastrarea imobilelor din 12 localități teleormănene, cu fonduri europene

Published

on

12 localități rurale din Teleorman au fost incluse în Programul național de cadastru și carte funciară.

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară  a inițiat o consultare de piață pentru obținerea de soluții financiare, în vederea estimării prețurilor pentru realizarea cadastrului general în 309 unități administrativ-teritoriale.

ANCPI, instituție aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), a publicat, în data de 16.03.2021, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), anunțul cu numărul MC1014146 <>.Finanțarea acestor servicii este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional (POR).

Prin consultarea de piață, ANCPI solicită soluții financiare, respectiv preț estimat pe hectar, pentru fiecare dintre cele 309 localități care vor face obiectul unor proceduri de achiziție publică. Printre acestea se află și 12 UAT-uri din județul Teleorman : Brânceni, Bujoreni, Buzescu, Drăgănești de Vede, Gălăteni, Lunca, Mavrodin, Nenciulești, Olteni, Rădoiești, Vârtoape și Vedea cu suprafețe cuprinse între 321 și 5755 hectare.

Termenul până la care persoanele/organizațiile pot transmite soluțiile/opiniile/sugestiile/recomandările este de 10 zile de la data publicării anunțului în SEAP.

Proiectul „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România” completează obiectivul Programului național de cadastru și carte funciară (PNCCF) prin realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică pentru 5.758.314 ha din 660 UAT- uri situate în zone rurale ale României. Valoarea totală a proiectului este 312.891.155 de euro, din care 265.957.482 reprezintă fonduri externe nerambursabile de la Uniunea Europeană și 46.933.673 – cofinanțare de la bugetul de stat.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite