Connect with us

Actualitate

Consiliul Județean Teleorman a repartizat primăriilor 28,492 milioane lei

Published

on

Consilierii județeni, întruniți în ședință extraordinară astăzi, 17 aprilie 2019, au votat în unanimitate singurul proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi, privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumei de 28,492 milioane lei, corespunzătoare cotei de 7,5% din impozitul pe venit estimat a se încasa la bugetul de stat în anul 2019.
Președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, a precizat că sumele repartizate astăzi celor 97 de primării din județ vor fi utilizate pentru susținerea programelor de dezvoltare locală și a programelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală, precum și pentru cheltuielile de funcționare pe care unitățile administrativ-teritoriale nu le pot finanța din veniturile proprii și din sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată.
Sumele alocate astăzi primăriilor se adaugă celor provenite din cotele defalcate din taxa pe valoarea adăugată și din impozitul pe venit, repartizate de Consiliul Județean Teleorman în vederea echilibrării bugetelor locale, în ședința din 28 martie.

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite