Connect with us

Actualitate

Consiliul județean Teleorman a aprobat repartizarea fondurilor alocate din bugetul național către primării și finanțarea cheltuielilor pentru drumurile județene

Published

on

Ieri, în ședința extraordinară a Consiliului Județean Teleorman, desfășurată în  sistem videoconferință prin intermediul aplicației ZOOM, au fost adoptate cele  patru hotărâri aflate pe ordinea de zi. Acestea se refera la constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier judeţean al domnului Țole Marin, prin demisie, și vacantarea locului de consilier județean, repartizarea pe unități administrativ- teritoriale a sumei de 27.134 mii lei, corespunzătoare cotei de 6% din impozitul pe venit estimat a se încasa la bugetul de stat în anul 2021, repartizarea pe unități administrativ- teritoriale a sumei ce reprezintă 20% din taxa pe valoare adăugată și cota de 14% din impozitul pe venit, pentru echilibrarea bugetelor locale, pentru anii 2022 – 2024.
Ultima se refera la repartizarea sumei de 7031 mii lei, defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene, pe anul 2021 și estimări pentru anii 2022-2024.
Suma de 27.134 mii lei a fost repartizată  comunelor, orașelor și municipiilor din județul Teleorman pentru susținerea programelor de dezvoltare locală, a proiectelor de infrastructură care necesită cofinanțare și pentru cheltuieli de funcționare.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite