Connect with us

Actualitate

Conferință de presă la PNL. Directorul de la APIA Teleorman face pelerinaj la ușile guvernului ca să își păstreze funcția

Published

on

Eugen Coman, directorul APIA Teleorman este unul dintre directorii de deconcentrate care rupe ușile liberalilor de la centru ca să-și păstreze funcția. Informația a venit de la președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, care a sustinut, astăzi, o conferință de presă. Liderul liberalilor teleormăneni a spus că majoritatea directorilor în funcție “sunt disperați să rămână pe acele scaune și fac pelerinaj pe la ușile închise ale guvernului”, ba chiar “au fost atât de disperați încât să voteze la Suhaia” în speranța unei eventuale susțineri din partea lui Cristi Barbu pe lângă conducerea liberală de la centru.

Deși nu a dezvăluit nici un nume, Eugen Pîrvulescu a dat asigurări că toți directorii vor fi schimbați, dar acest lucru se va întâmpla după turul doi al alegerilor prezidențiale, iar primul criteriu de selecție pentru cei care vor ocupa aceste funcții va fi competența. Acum, principala preocupare a conducerii PNL Teleorman este alianța cu formațiunile de dreapta pentru susținerea lui Klaus Johannis in turul doi, iar pentru acest lucru liberalii sunt dispuși să renunțe la orgolii și interese personale.

T.C.

 

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite