Connect with us

Actualitate

Concurență mare la PNL Teleorman pentru candidaturile de primar în orașe și municipii

Published

on

Liberalii sunt în pole position, ca să-l cităm pe președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu și se pregătesc de alegeri locale, anticipate sau la termen, cu așteptări optimiste de cel puțin un senator și trei deputați. Acestea au fost declarațiile lui  Eugen Pîrvulescu în conferința de presă ce a avut loc, vineri, la sediul PNL Teleorman.

Pe lângă anticipate, liberalii teleormăneni,  aflați la doar cateva luni distanta de alegerile locale, încă nu și-au desemnat candidații la funcția de primar în orașe și municipii, cu o exceptie, Turnu Măgurele, unde a fost validată la nivel local și județean candidatura lui Claudiu Crăcea. În celelalte patru comunități urbane se așteaptă rezultatul sondajelor, iar ca termen final a fost avansată data de 1 martie. Până atunci, o firmă specializată de la București va analiza șansele liberalilor ale caror nume sunt incluse în sondaj ca potențiali candidați.

Concurența este destul de mare, mai ales la Alexandria, unde inițial și-au anunțat intenția de a candida la funcția de primar 7 liberali. Înainte de votul în  Biroul politic al organizației locale doi s-au retras, este vorba de Nicușor Grigore și Raluca Fedeleș, iar dupa votul biroului au rămas patru, Vera Mitran, George Drăghici, Cătălin Dumitrașcu și Adrian Bădulescu. La Zimnicea sunt doi potențiali candidați, Adonis Carastan și Arthur Broșteanu, la Videle  sunt patru, Adrian Iorga, Ionel Nițu, Florea Constantinescu și Ionuț Vintilă, iar la Roșiorii de Vede Sorin Scarlat.

Cu excepția lui  Claudiu Crăcea, la Turnu Măgurele, nici o altă candidatură nu este bătută în cuie până la finalizarea  sondajelor. Abia atunci se va decide cine este persoana cea mai bine plasată comparativ cu contracandidații de la alte partide, a spus presedintele PNL Teleorman, Eugen Pirvulescu.

Este posibil să apară și surprize pentru că, pe lângă cei nominalizați la nivel local, în sondajul realizat pentru desemnarea candidaților PNL din cele patru orașe vor fi trecute și alte persoane cu notorietate în Rosiorii de Vede, Videle, Alexandria și Zimnicea, iar dacă “rezultatul va fi favorabil unuia dintre cei sondați, acela va fi candidatul”. “M-am asigurat că acest sondaj va fi unul profesionist, corect și transparent pentru că este în interesul PNL”, a mai spus senatorul Eugen Pîrvulescu.

Numele persoanelor cu notorietate  care vor fi introduse în sondaj alături de cei nominalizați de Birourile politice ale organizațiilor PNL Roșiorii de Vede, Alexandria, Zimnicea și Videle vor fi decise la nivel județean.

Tot în conferința de presă de vineri, Eugen Pîrvulescu și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului județean Teleorman și  va cere votul Biroului politic județean pentru această candidatură.

Teodora Ciofalcă

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite