Connect with us

Politica

Comunicat de presă: Domnule Florescu, fiți demn!

Published

on

În urma acuzațiilor nereale lansate în spațiul public de vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Florescu, exclus din PNL Teleorman prin votul membrilor BPJ, consilierii județeni ai Partidului Național Liberal își exprimă public dezacordul cu privire la modul în care acesta a ales să părăsească partidul.
Suntem nemulțumiți și indignați de afirmațiile fostului coleg, pe care noi, consilierii județeni ai PNL, l-am ales pentru funcția administrativă încă ocupată de acesta în Consiliul Județean, fiind o funcție politică, nicidecum un merit pe persoană fizică.

Nemulțumirile noastre, domnule fost coleg, le cunoașteți de mult timp, am avut discuții în acest sens, dar nu am ajuns la niciun rezultat. Ca să acoperiți lipsa de susținere a proiectelor partidului care v-a așezat în acel scaun, ați încercat să deturnați atenția publică de la acțiunile dvs. reprobabile, prin acuzații nefondate la adresa conducerii PNL Teleorman și, implicit, a noastră, a tuturor celor care v-am susținut.

Noi, consilierii județeni ai PNL, am votat pentru proiecte în mediul rural, cu care dumneavoastră nu ați fost de acord și pe care le-ați boicotat prin diferite tertipuri (votând împotrivă, lipsind de la ședințe sau prin abținere), astfel încât investițiile propuse de noi – locuri de joacă pentru copii, platforme pentru deșeuri, terenuri de sport – toate pentru mediul rural din Teleorman, să nu primească finanțare.

Ați invocat o presupusă nelegalitate, care nu a fost stabilită de instituțiile supreme cu competențe în domeniu. Mai exact, ne spuneți că nu poate Consiliul Județean, din banii nefolosiți anul trecut, să investească în UAT-urile “de la țară”, motivând, astfel, faptul că v-ați alăturat PSD de mai multe ori, boicotând proiectele noastre sau votând împotriva lor. De fapt, ați votat împotriva celor care v-au ales pentru funcția pe care o ocupați acum.

Nu știm cu ce primari v-ați întâlnit prin parcări, așa cum ați afirmat, dar știm sigur că primarii liberali sunt indignați de atitudinea pe care ați avut-o în ultima perioadă, de faptul că ați boicotat proiectele noastre pentru comunitățile lor și, nu în ultimul rând, de faptul că denigrați public conducerea PNL Teleorman, invocând tot felul de teorii ale conspirației.

Conducerea filialei județene a susținut și i-a ajutat permanent pe primarii noștri în elaborarea proiectelor de investiții, dar acesta este un aspect care vă este străin, mai ales de când sunteți mai preocupat să ne combateți, decât să ne sprijiniți inițiativele, așa cum ar fi fost firesc și corect.

În calitate de lider al consilierilor județeni PNL, vă rog ca, din respect pentru oamenii care v-au votat pentru a le reprezenta interesele, să părăsiți cu demnitate partidul, întrucât nu mai sunteți considerat reprezentantul celor care v-au ales!

Pentru modul în care ați trădat electoratul, reprezentând alte interese, vă cerem să plecați din Partidul Național Liberal!

Florin Titirișcă,
Liderul grupului
consilierilor județeni ai PNL Teleorman

Politica

Organizația PNL Roșiorii de Vede, a realizat un mare fâs la alegeri

Published

on

Alegerile s-au încheiat și vitejii se victimizează. (mai mult…)

Continue Reading

Administratie

Adevărul iese la suprafață în Năsturelu

Published

on

Primarul din Năsturelu ,Dănuț-Florin Cristea se confruntă la nivel de comună cu o problemă. (mai mult…)

Continue Reading

Administratie

Adrian Gâdea, președintele CJ Teleorman alături de echipa sa, și-au depus candidaturile

Published

on

Vineri, 26 aprilie, , Adrian- Ionuț Gâdea și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, susținut de colegii din echipa PSD Teleorman. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite