Connect with us

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor

Înscrierile se pot face până la data de 25.03.2024, ora 12.00, la Clubul Pensionarilor din Alexandria sau la Primăria Alexandria, parter, cam. 10, iar premiile acordate de municipalitate constau în premii de participare, dar și premii pentru locul I, II și III, pentru câștigătorii celor 2 secțiuni.
Mai mult, precizăm faptul că vor fi acordate inclusiv premii de popularitate, pentru fiecare secțiune în parte, stabilite de către elevii de liceu din cadrul proiectului ”Tu știi ce mănânci?”, de la Liceul Tehnologic nr. 1.

 

Actualitate

Încep înscrierile pentru „Femeia Antreprenor” 2024

Published

on

Înscrierile pentru ediția din acest an a programului „Femeia Antreprenor” vor începe pe data de 30 iulie, la ora 10, şi vor fi deschise timp de 45 de zile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Noua lege. Chelnerii și vânzătorii obligați să verifice buletinul consumatorilor pentru achiziționarea de tutun, alcool și energizante

Published

on

Klaus Iohannis a promulgat vineri o lege care impune chelnerilor și vânzătorilor să verifice actele de identitate ale clienților înainte de a vinde băuturi energizante, produse din tutun sau alcool. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite