Actualitate

“Comuna în care trăiesc arată deplorabil”- Petrică Necula, candidatul PNL la funcția de primar în Purani

Published

on

Comuna Purani arată deplorabil și acesta este principalul motiv pentru care omul de afaceri, Petrică Necula, a decis să candideze la funcția de primar .

Petrică Necula are 34 de ani, este administratorul unei firme de construcții, căsătorit și tatăl a două fetițe de 3 și 5 ani. Nu a mai candidat pentru funcția de primar, dar are experiența a două mandate de consilier local.

Înainte de a intra în politică, tânărul om de afaceri, Petrică Necula, s-a implicat activ la rezolvarea problemelor comunității A reparat, cu fonduri proprii. acoperișul pe o suprafață de 300 mp și coșurile școlii, a dotat cu tâmplărie pvc și geam termopan dispensarul uman, a renovat biserica din Puranii de Sus, a împrejmuit-o cu gard de 160 ml și a pus în funcțiune centrala termică a bisericii.

Tânărul Necula s-a gândit că din poziția de edil al comunei poate să facă mai mult pentru comunitatea în care trăiește, iar proiectele sale se pliază pe nevoile oamenilor din Purani. Pentru Petrică Necula, tatăl a două fetite care vor merge și ele la școală, educația este esențială și prioritatea sa vor fi învestițiile din unităile de învătământ, iar copiii din Purani să beneficieze de tot ce este nevoie într-o școală modernă.

Advertisement
Publicitate Electorala

Printre proiectele din programul cu care Petrică Necula vine în fața concetățenilor, pentru a le cere votul, se află pietruirea și asfaltarea drumurilor comunale, rețea de canalizare în comună și normalizarea programului de furnizare a apei potabile, care acum funcționează după programului angajatului din primărie, doar de la 8-16.

Un alt proiect se referă la modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public, care la Purani este deficitar și se bazează pe improvizații. Petrică Necula vrea să monteze becuri cu led, să le înlocuiască pe cele existente, protejate de intemperii cu bidoane de plastic.

Candidatul PNL la Primăria Purani își propune să construiască un teren sintetic pentru ca tinerii din comună să facă sport și să activeze echipa de fotbal care deși promovase în Liga a IV-a a fost scoasă din campionat, de primar, pentru că nu-l votează pe el.

Acestea sunt doar o parte dintre proiectele lui Petrică Necula pentru comuna Purani și oamenii săi care merita o viață mai bună.

Teodora Ciofalcă

Advertisement
Publicitate Electorala

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite

Exit mobile version