Connect with us

Actualitate

Colegiul Național Pedagogic ”Mircea Scarlat”, partener în proiectul ” L-Cloud: Developing Tomorrow’s Cloud Education Leaders”

Published

on

Proiectul L-Cloud se bazează pe un consorțiu puternic format din 6 parteneri din 6 țări diferite: European Association of Career Guidance, din Cipru, in calitate de coordonator, Universitatea din Barcelona, DOUKAS SCHOOL, Grecia, EUROPEAN ASSOCIATION OF GEOGRAPHERS, Belgia, European Digital Learning Network, Italia, Colegiul Național Pedagogic ”Mircea Scarlat”, Alexandria, , care s-au alăturat cu experiența lor valoroasă în domeniul tehnologiei informației, inovării, educației și conducerii și urmărește să promoveze conștientizarea factorilor de decizie din domeniul educației și a altor părți implicate în ceea ce privește beneficiile potențiale ale cloud computing pentru învățare, predare, administrare și management.
L-Cloud este conceput pentru a promova conducerea pentru schimbare și urmărește:
1. Dezvoltarea de îndrumări pentru competențe și competențe pentru educația adaptivă Liderii cloud – În timpul acestui proces, partenerii vor filtra rezultatele din proiectul SoC Network și vor extrage informațiile necesare. De asemenea, vor utiliza orientările elaborate în țările partenere, în Europa și la nivel internațional pentru pregătirea acestui cadru de calificare.
2. Dezvoltarea unui cadru de calificare pentru liderii în domeniul educației în domeniul cloudului bazat pe competențe și competențe. Acest proces include definirea și validarea cadrului de competență, precum și definirea unui program internațional de certificare profesională.
3. Proiectarea unui curs pentru dezvoltarea liderilor de educație adaptivă
Rezultatul final așteptat al proiectului L-Cloud este de a promova conștientizarea factorilor de decizie din domeniul educației și a altor părți implicate în ceea ce privește beneficiile potențiale ale cloud computing pentru învățare, predare, administrare și management, precum și introducerea sistemelor de instruire și sprijin necesare pentru a le ajuta țineți la curent cu mediul Cloud Computing care se schimbă rapid.
Rezultatele așteptate în timpul procesului de dezvoltare a proiectului includ:
1. Colaborarea și implicarea necorespunzătoare a partenerilor în activitățile proiectului și ale rezultatelor intelectuale;
2. O înțelegere clară a aptitudinilor și a competențelor pe care le-ar trebui să le aibă fiecare Lider de educație pentru educație eficientă și eficientă;
3. O mai bună înțelegere a spectrului Cloud Computing și cât de eficient este atunci când este utilizat în instituțiile de învățământ;
4. Dezvoltarea instrumentelor necesare pentru formarea viitoarelor lideri de educație în cloud;
5. Promovarea web și comunicarea social media cu privire la activitățile și progresul proiectului.
Rezultatele preconizate la finalizarea proiectului:
1. Liniile directoare pentru abilitățile și competențele pentru liderii cloud ai educației adaptive;
2. Cadrul de Calificare pentru Liderii Cloud Education cu abilitati si competențe;
3. Un curs conceput pentru dezvoltarea unor lideri de educație adaptive;
4. Traducerea designului cursului în limbile franceză, română, italiană, spaniolă și greacă (limbile organizației partenere);
5. Promovarea web și comunicarea social media – cu privire la rezultatele proiectului;
6. Conferința de presă pentru a prezenta rezultatele proiectului.
Profesor coordonator,
Eliza Marinela SOTIRESCU

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite