Connect with us

Actualitate

Colegiul Național Pedagogic ”Mircea Scarlat”, partener în proiectul ” L-Cloud: Developing Tomorrow’s Cloud Education Leaders”

Published

on

Proiectul L-Cloud se bazează pe un consorțiu puternic format din 6 parteneri din 6 țări diferite: European Association of Career Guidance, din Cipru, in calitate de coordonator, Universitatea din Barcelona, DOUKAS SCHOOL, Grecia, EUROPEAN ASSOCIATION OF GEOGRAPHERS, Belgia, European Digital Learning Network, Italia, Colegiul Național Pedagogic ”Mircea Scarlat”, Alexandria, , care s-au alăturat cu experiența lor valoroasă în domeniul tehnologiei informației, inovării, educației și conducerii și urmărește să promoveze conștientizarea factorilor de decizie din domeniul educației și a altor părți implicate în ceea ce privește beneficiile potențiale ale cloud computing pentru învățare, predare, administrare și management.
L-Cloud este conceput pentru a promova conducerea pentru schimbare și urmărește:
1. Dezvoltarea de îndrumări pentru competențe și competențe pentru educația adaptivă Liderii cloud – În timpul acestui proces, partenerii vor filtra rezultatele din proiectul SoC Network și vor extrage informațiile necesare. De asemenea, vor utiliza orientările elaborate în țările partenere, în Europa și la nivel internațional pentru pregătirea acestui cadru de calificare.
2. Dezvoltarea unui cadru de calificare pentru liderii în domeniul educației în domeniul cloudului bazat pe competențe și competențe. Acest proces include definirea și validarea cadrului de competență, precum și definirea unui program internațional de certificare profesională.
3. Proiectarea unui curs pentru dezvoltarea liderilor de educație adaptivă
Rezultatul final așteptat al proiectului L-Cloud este de a promova conștientizarea factorilor de decizie din domeniul educației și a altor părți implicate în ceea ce privește beneficiile potențiale ale cloud computing pentru învățare, predare, administrare și management, precum și introducerea sistemelor de instruire și sprijin necesare pentru a le ajuta țineți la curent cu mediul Cloud Computing care se schimbă rapid.
Rezultatele așteptate în timpul procesului de dezvoltare a proiectului includ:
1. Colaborarea și implicarea necorespunzătoare a partenerilor în activitățile proiectului și ale rezultatelor intelectuale;
2. O înțelegere clară a aptitudinilor și a competențelor pe care le-ar trebui să le aibă fiecare Lider de educație pentru educație eficientă și eficientă;
3. O mai bună înțelegere a spectrului Cloud Computing și cât de eficient este atunci când este utilizat în instituțiile de învățământ;
4. Dezvoltarea instrumentelor necesare pentru formarea viitoarelor lideri de educație în cloud;
5. Promovarea web și comunicarea social media cu privire la activitățile și progresul proiectului.
Rezultatele preconizate la finalizarea proiectului:
1. Liniile directoare pentru abilitățile și competențele pentru liderii cloud ai educației adaptive;
2. Cadrul de Calificare pentru Liderii Cloud Education cu abilitati si competențe;
3. Un curs conceput pentru dezvoltarea unor lideri de educație adaptive;
4. Traducerea designului cursului în limbile franceză, română, italiană, spaniolă și greacă (limbile organizației partenere);
5. Promovarea web și comunicarea social media – cu privire la rezultatele proiectului;
6. Conferința de presă pentru a prezenta rezultatele proiectului.
Profesor coordonator,
Eliza Marinela SOTIRESCU

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite