Connect with us

Actualitate

Cine minte în PNL Teleorman?Președintele Pîrvulescu sau ceilalți?

Published

on

PNL,cel mai mare partid de opoziție este atat de mic în Teleorman încat abia atinge un fabulous 2% din numărul teleormănenilor cu drept de vot.Atât reprezintă cei 6500 de membri de partid pe care îi are Filiala PNL Teleorman, după cum sustțne președintele acesteia, Eugen Pîrvulescu.
Dacă facem un calcul simplu,conform datelor obținute de la organizațiile locale, cele 5 orașe au în total 1337 de membri,de unde rezultă că PNL este mai bine reprezentat în mediul rural,cu 5163 de membri.Ce îți este și cu politica asta?Se pare că politica liberală prinde mai bine la țară,dar nu ne dăm seama unde este fieful PNL, pentru că din cele 88 de localități rurale,în patru nu există organizații PNL și doar 26 au primari liberali.
Cea mai tare organizație liberală este cea de la Vedea,unde PNL nu a avut reprezentantț în nici o secție de votare.Deși președintele Pîrvulescu susține că organizația PNL la Vedea este condusă de domnul Militaru,acesta pare să fie unicul membru de partid și simpatizant PNL dacă n-a găsit pe nimeni să-i reprezinte în cele cinci secții de votare de pe raza comunei.
Se spune că “de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere”.Dar unde este, cum se explică neputința?Dacă la Vedea n-ai de unde,la Alexandria ar fi destui,mai precis 537,cifra exactă a liberalilor cu carnet de partid din municipiul reședință de județ,furnizată de președintele organizației.Mihai Murar,care n-a găsit ,în timp util 12 oameni pentru tot atâtea secții de votare.
Modesta reprezentare liberală de 1% din populația Alexandriei nu pare să-l îngrijoreze pe Mihai Murar de vreme ce se bazează pe simpatizanți care sunt,după spusele domniei sale, “cât mai mulți,toată populația Alexandriei,50.000”.Ce să mai spunem,am gasit și fieful liberal,doar că Alexandria avea 50.496 de locuitori prin 2002,între timp numărul acestora a mai scazut cu câteva mii,dar Murar nu a aflat,iar în naivitatea lui contează chiar și pe sugari.
Noua orientare a liberalilor către simpatizanți “cât mai mulți” și fără obligații în afara votului la alegeri poati fi o soluție,dar nu știu cum se întâmplă că toți alexăndrenii sunt simpatizanți PNL și îl aleg primar pe Victor Drăgușin.
Se stie că în opoziție,rândurile celor care își asumă cu adeziune și carnet de partid orientarea politică se subțiază,dar să-ți furi singur căciula susținand niște cifre inexacte,într-o bâlbâială jalnică este extrem de periculos pentru un partid care trebuie să conteze pe scena politică.
Liberalii nu sunt singurii bâlbâiți din politica teleormăneană,iar ALDE chiar îi întrece.L-am contactat și pe deputatul Ica Calotă,să aflăm câți membri are organizația ALDE Teleorman și a răspuns ca nu știe.Cei de la PMP nu au avut prea multe calcule de făcut,dar macar știu pe cine se pot baza,au 1700 de membri în județul Teleorman.Social –democrații numară 12.000 de membri,cifra reală,ne-a asigurat, Adrian Gâdea,președintele filialei PSD Teleorman.Să mai fie câteva sute pe la celelalte formațiuni mici.Cu toată generozitatea,numărul membrilor de partid din județul Teleorman nu depășeste 8% din numarul persoanelor cu drept de vot.
Dacă ne luăm după cifre, opoziție există scriptic,cu faptele stau teleormănenii mai prost.Dezinteres sau interes??Poate ne răspunde PNL-ul.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite