Connect with us

Actualitate

Cinci tineri din Teleorman au participat la Școala politică a TLDE de la Jupiter

Published

on

În acest an, în perioada 12-15 septembrie, a avut loc în Stațiunea Jupiter Școala politica a TLDE – “ Un om, o echipa, un nou angajament pentru Romania “, unde tinerii liberali au avut parte de o pregătire teoretică a bătăliilor electorale care îi așteaptă în această toamnă și anul viitor.

Din partea județului Teleorman au participat 4 tineri membri împreună cu președintele #TLDE_Teleorman Dascălu Nicușor Lucian.

Aceste bătălii au ca obiectiv prezența ALDE în fața electoratului român cu un proiect politic nou. Acest proiect politic se adresează, în primul rând, majorității profunde a românilor care nu se regăsesc nici în activismul strident și agresiv al partidelor precum USR sau PNL, ori în lipsa de soluții concrete și viabile manifestată de acestea, și nici în incapacitatea liderilor PSD de a guverna țara în interesul celor mai mulți dintre români.

Viziunea tinerilor ALDE, despre acest proiect are în centrul ei direcțiile esențiale care corespund nevoilor acestei „Românii profunde”: dezvoltare economică prin direcționarea resurselor statului către mari investiții (în principal infrastructură), respect pentru toți cetățenii români și pentru drepturile lor, respect pentru România și pentru interesele ei în Europa și în Lume. Viziunea tinerilor este exprimată prin sintagma „un nou angajament pentru România”. Un angajament pe care noi tineri ni-l asumăm și îl susținem împreună, pentru că suntem și rămânem o echipă.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite