Connect with us

Actualitate

Ce a primit PNL Teleorman la “marea împărțeală” a funcțiilor

Published

on

Astăzi a avut loc, la Vila Lac, întâlnirea celor mai importanți oameni din PNL, iar Teleormanul a fost reprezentat de senatorul Eugen Pîrvulescu și deputatul  Costel Barbu. Se pare că la marea împărțeală a celor 42 funcții de secretari de stat care îi revin PNL-ului, Teleormanul va avea un singur secretar de stat, dar și doi directori de agenții guvernamentale. Așteptările liberalilor din Teleorman erau mult mai mari, de 5 secretari de stat.

Se spune că au primit același număr de funcții primele 20 de organizații liberale, semn că nu prea a contat rezultatul de la alegerile locale și generale în Teleorman, unde PNL a reușit să îngălbenească harta județului obținand un scor istoric, în fief-ul PSD. Foarte curând vom afla și numele celor care vor fi promovați în aceste funcții. În ceea ce priveste prefecții, vor fi și aici mișcări importante, dar numai în 16 județe unde vor fi numiți 14 prefecti de la USR- PLUS și 2 de la UDMR, iar ceilalți rămân în funcții.

Amalia Preda

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite