Connect with us

Actualitate

Ce a primit PNL Teleorman la “marea împărțeală” a funcțiilor

Published

on

Astăzi a avut loc, la Vila Lac, întâlnirea celor mai importanți oameni din PNL, iar Teleormanul a fost reprezentat de senatorul Eugen Pîrvulescu și deputatul  Costel Barbu. Se pare că la marea împărțeală a celor 42 funcții de secretari de stat care îi revin PNL-ului, Teleormanul va avea un singur secretar de stat, dar și doi directori de agenții guvernamentale. Așteptările liberalilor din Teleorman erau mult mai mari, de 5 secretari de stat.

Se spune că au primit același număr de funcții primele 20 de organizații liberale, semn că nu prea a contat rezultatul de la alegerile locale și generale în Teleorman, unde PNL a reușit să îngălbenească harta județului obținand un scor istoric, în fief-ul PSD. Foarte curând vom afla și numele celor care vor fi promovați în aceste funcții. În ceea ce priveste prefecții, vor fi și aici mișcări importante, dar numai în 16 județe unde vor fi numiți 14 prefecti de la USR- PLUS și 2 de la UDMR, iar ceilalți rămân în funcții.

Amalia Preda

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite