Connect with us

Actualitate

Casa de Pensii Teleorman limitează activitatea cu publicul

Published

on

Având în vedere evoluția la nivel național a amenințării create de infecția cu coronavirus (COVID – 19), Casa Județeană de Pensii Teleorman informează pensionarii și persoanele interesate că au fost asigurate fondurile bănești pentru achitarea la timp a pensiilor prin Compania Națională Poșta Română SA și băncile cu care s-au încheiat Convenții privind plata prin cont bancar. Se recomandă ca pe viitor, pensionarii să solicite plata prin cont bancar a pensiilor.
• Pentru a evita aglomerarea din spațiile comune ale Casei Județene de Pensii Teleorman și a Cabinetelor de Expertiză Medicală (Alexandria și Roșiorii de Vede) se recomandă transmiterea de solicitări (cereri privind recalcularea pensiilor și a documentelor doveditoare) prin poștă. Solicitarea de informații să se efectueze prin scrisori cu confirmare de primire, telefonic sau prin e-mail la adresa: secretariat.teleorman@cnpp.ro Se va evita prezentarea personală pentru eliberarea adeverințelor de stagii de cotizare precum și solicitări de alte documente de la Casa Județeană de Pensii Teleorman.
De asemenea, pentru informații referitoare la stabilirea și plata drepturilor de pensie, recalculări pensii, stagii de cotizare și plata ajutorului de deces, persoanele interesate să se adreseze în scris sau la telefonul 0247/310517.
• Se va respecta programul de eliberare a biletelor de tratament stabilit prin telefon cu lucrătorii din cadrul compartimentului sau prin înștiințările primite prin poștă.
• Persoanele care prezintă simptome specifice bolilor respiratorii și care sunt programate pentru revizuirea medicală vor anunța prin aparținători cabinetele de expertiză medicală pentru amânarea revizuirii medicale.
• Programul de relații cu publicul se va desfășura după orarul stabilit în zilele de luni, miercuri și vineri, pentru depunerea dosarelor noi de pensii, încheierea contractelor de asigurare socială și plata ajutorului de deces.
• Precizăm că audiențele susținute de către conducerea instituției, vor fi suspendate în perioada 11 martie 2020 – 16 aprilie 2020 (inclusiv).
Persoanele interesate să analizeze cu maximă responsabilitate oportunitatea prezentării la Casa Județeană de pensii Teleorman.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite