Connect with us

Actualitate

Capacitate administrativă modernă și inovativă la CJ Teleorman cu fonduri europene

Published

on

Consiliul Județean Teleorman a depus în data de 6 februarie 2019, în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă (POCA) 2014-2020, cererea de proiecte „Fundamentarea deciziilor, planificare strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate”, proiectul „Capacitate administrativă modernă și inovativă”.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea capacității administrative, a calității și eficienței serviciilor publice furnizate la nivelul Consiliului Județean Teleorman, prin introducerea unor proceduri simplificate pentru reducerea birocrației, conform reglementărilor europene și naționale.
Prin implementarea acestui proiect vor fi simplificate procesele și procedurile administrative și se vor reducere timpii de efectuare a activităților curente prin digitizarea proceselor de administrare a documentelor la nivelul Consiliului Județean Teleorman și prin retro-digitalizarea documentelor aflate în arhiva instituției.
Proiectul are o valoarea totală de 2.985.472,56 lei, din care 85% fonduri europene nerambursabile, iar perioada de implementare este de 20 de luni.

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite