Connect with us

Actualitate

Capacitate administrativă modernă și inovativă la CJ Teleorman cu fonduri europene

Published

on

Consiliul Județean Teleorman a depus în data de 6 februarie 2019, în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă (POCA) 2014-2020, cererea de proiecte „Fundamentarea deciziilor, planificare strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate”, proiectul „Capacitate administrativă modernă și inovativă”.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea capacității administrative, a calității și eficienței serviciilor publice furnizate la nivelul Consiliului Județean Teleorman, prin introducerea unor proceduri simplificate pentru reducerea birocrației, conform reglementărilor europene și naționale.
Prin implementarea acestui proiect vor fi simplificate procesele și procedurile administrative și se vor reducere timpii de efectuare a activităților curente prin digitizarea proceselor de administrare a documentelor la nivelul Consiliului Județean Teleorman și prin retro-digitalizarea documentelor aflate în arhiva instituției.
Proiectul are o valoarea totală de 2.985.472,56 lei, din care 85% fonduri europene nerambursabile, iar perioada de implementare este de 20 de luni.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite