Connect with us

Actualitate

Campania națională „Informare acasă! Siguranță în lume!”

Published

on

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în colaborare cu Ministerul Educației Naționale, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Afacerilor Externe, organizează Campania națională „Informare acasă! Siguranță în lume!”. Campania este dedicată, pe de o parte, informării prealabile luării deciziei de a pleca în afara granițelor țării și, pe de altă parte, stimulării procesului de reîntoarcere și reinserție socio-profesională pentru românii care hotărăsc să revină acasă.

Joi, 18 aprilie 2019, ora 09.30, în sala de festivități a Colegiului Național „Ion Minulescu” Slatina, va avea loc o întâlnire cu directorii unităților de învățământ liceal, cadrele didactice diriginți ai claselor a IX-a și a XII-a din județ, reprezentanții consiliilor elevilor și ai părinților, cu scopul informării corecte și complete a potențialilor migranți români în ceea ce privește drepturile pe care le au în statele membre ale Uniunii Europene.

Actualitate

Încep înscrierile pentru „Femeia Antreprenor” 2024

Published

on

Înscrierile pentru ediția din acest an a programului „Femeia Antreprenor” vor începe pe data de 30 iulie, la ora 10, şi vor fi deschise timp de 45 de zile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Noua lege. Chelnerii și vânzătorii obligați să verifice buletinul consumatorilor pentru achiziționarea de tutun, alcool și energizante

Published

on

Klaus Iohannis a promulgat vineri o lege care impune chelnerilor și vânzătorilor să verifice actele de identitate ale clienților înainte de a vinde băuturi energizante, produse din tutun sau alcool. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite