Connect with us

Actualitate

Bujoreii de la Troianul, cei mai buni dansatori la concursul Dance&Voice – Roșiorii de Vede 2019

Published

on

Prima zi a Festivalului concurs Dans & Voice desfășurat în cadrul sărbatorii Zilele municipiului Roșiorii de Vede a fost dedicată cântecului și dansului popular. Înainte de a urca pe scenă pentru a cuceri publicul și a impresiona juriul, copiii au oferit roșiorenilor  o frumoasă paradă a portului popular.

 

La categoria soliști de muzică populară au participat Lavinia Istrate, Ionut Ciubreag, Elena Falcă, Andreea Irianu, Sara Popescu, Denis Stancu, Marinel Predoi, Gabriel Ciubreag și Liviu Anca, toți elevi în unitățile de învățământ din Roșiorii de Vede.

Pentru că a fost greu să-i departajeze, juriul a considerat că toți  merită să fie premiati și a acordat patru premii speciale concurenților Liviu Anca, Ionut Ciubreag, Sara Popescu și Denis Stancu. Celelalte premii au fost acordate solistilor Gabriel Ciubreag- premiul III, Andreea Irianu și Lavinia Istrate – premiul II, Marinel Predoi și Elena Falcă – premiul I.

La secțiunea dans popular, Bujoreii de la Troianul pregatiti de Milică Cotruță și preotul Marius Dinca au făcut senzatie pe scena festivalului și au obținut premiul I, primit de micii dansatori cu o explozie de bucurie. Premiul II a fost acordat ansamblului Voinicelul începatori, iar premiul III ansamblului Voinicelul avansați, ambele de la Școala Zaharia Stancu si  pregătite de Andrei Hamza.

Juriul a mai acordat un premiu special elevei Elena Falcă pentru cel mai frumos costum popular.

Teodora Ciofalcă

 

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite