Connect with us

Politica

Aurel Fierăscu își face campanie electorală folosindu-se de o situație artificială creată de fratele său în urma ședinței Consiliului local Roșiori de Vede

Published

on

Astăzi s-a văzut clar cum Constantin Fierăscu, consilier local la Roșiorii de Vede se folosește de funcția aleasă inventând blaturi politice între PSD și PNL cu un scop precis, campania electorală a fratelui său, Aurel Fierăscu, candidatul Alianței USR-PLUS Teleorman pentru Camera Deputaților.

La Roșiori de Vede, singurul teatru ieftin ridicat la rang de virtute este cel jucat de consilierii URS-PLUS care pun interesul propriu mai presus de cel al cetățeanului pe care se laudă că îl “reprezintă cu mândrie”. De fapt, singura mândrie a lor este să obțină funcții cu care să se laude în fața oamenilor mințind cu nerușinare sau prezentând doar jumătăți de adevăr.
În nota obișnuită, încă de la campania electorală pentru alegerile locale, singura țintă a atacurilor celor de la USR- PLUS este PNL pe care îl consideră unicul adeversar politic.

Într-un acces de ipocrizie maximă, liderul consilierilor USR- PLUS, Constantin Fierăscu, le reproșează consilierilor liberali că s-ar fi înțeles cu PSD, dacă nu au acceptat un blat impus de ei prin care să-i ofere lui funcția de președinte la o comisie din consiliul local, dar nu suflă o vorbă despre faptul că i s-a oferit funcția de secretar al comisiei care este mult mai importantă pentru o majoritate de dreapta, decât cea de președinte cu rol decorativ. Constantin Fierăscu trece sub tăcere și faptul că este singurul consilier local care activează în două comisii importante.

Dincolo de atitudinea ostilă a celor de la USR- PLUS față de PNL și alimentată de un“guru local” dominat de propriile frustrări, se ascunde o dorință avidă de putere pe care, dacă nu au reușit să o obțină singuri, trebuie neapărat să le-o ofere pe tavă liberalii, sacrificând electoratul care i-a votat și imaginea partidului.

Ei nu au de unde să știe sau nu vor să recunoască faptul că în mandatul trecut, singurii care au făcut opoziție adevarată PSD-ului majoritar în consiliul local Roșiori de Vede au fost liberalii, iar trei dintre ei se regăsesc și în componența noului consiliu.

Practic, negocierile pentru așa numita “ Dreaptă unită” , de care fac paradă cei de la PLUS Roșiorii de Vede, se rezumă la obținerea postului de viceprimar pentru Constantin Fierăscu, tânarul care promitea o altfel de politică, dar se dovedește a fi doar un oportunist.
Consilierii locali USR- PLUS nici nu au început bine mandatul că au și uitat de jurământul depus, și anume, că vor face tot ce le stă în putință și pricepere pentru binele locuitorilor municipiului Roșiori de Vede și au votat împotriva unui proiect de hotărâre care venea în sprijinul contribuabilului roșiorean și al bugetului local, invocând niște bănuieli fondate mai mult pe imaginația lor pe cât de bogată, pe atât de superficială.

Dacă se informau mai bine, aflau și ei că listele cu cei care au datorii la bugetul local sunt publice și se afizeșază periodic pe site-ul primăriei, dar este evidentă putința și priceperea lor în interesul cetățeanului pe care îl reprezintă, iar funcția de consilier local îi pune în slujba tuturor cetățenilor, nu doar a celor care i-au votat.

Acuzațiile nefondate de blat cu PSD aduse consilierilor liberali au devenit subiect de material electoral asumat de Aurel Fierăscu și comandat de USR-PLUS Teleorman. Când nu ai subiecte de campanie inventezi mizerii!

Foto – sursa – facebook

 

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite