Connect with us

Politica

Aurel Fierăscu a fost ales președinte al USR PLUS Teleorman

Published

on

Sâmbătă, 26 iunie 2021, USR PLUS Teleorman și-a ales președintele de filială și echipa biroului județean pentru următorii doi ani. Președintele ales este Aurel Fierăscu, iar noul birou este alcătuit din 21 de membri:
Liviu Barbu
Aura Cojocaru
Costin Fierăscu
Sorin Tudosie
Valentin Bunea
George Iordăchiță
Sergiu Iordan
Claudia Răchită
George Dumitru
Cătălin Bunea
Alexandru Ene
Cosmin Iliescu
Cristian Irimiea
Paul Cheoseaua
Silvia Vărzaru
Nicoleta Isvoranu
Paulică Bălan
Mihai Moisei
George Pîrjol
Raul Gheorghina

Mesajul președintelui ales USR PLUS Teleorman, Aurel Fierăscu:
”Prin votul a peste 65% dintre delegații prezenți, mi s-a încredințat responsabilitatea conducerii filialei pentru următorii 2 ani. Am alături de mine o echipă matură, formată din oameni integri, gata să lupte pentru a produce schimbări fundamentale în viața comunităților din care fac parte.
Am cerut delegaților un mandat scurt, cu obiective clare: extinderea filialelor locale, un accent mai mare pe mediul rural, susținerea proiectelor pentru dezvoltarea județului Teleorman.
Vă puteți alătura nouă, USRPLUS, pentru a arăta că Teleormanul este altfel și că împreună putem schimba imaginea județului nostru.”

Din 2016 ridicăm standardele politicii practicate în România. La alegerile din 2019 și 2020 am venit alături de teleormăneni cu o altfel de variantă pe buletinele de vot. Continuăm, construim și ducem mai departe ceea ce am început, dar de acum vom merge împreună.

#Uniți suntem mai puternici.

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite