Connect with us

Actualitate

Au început plângerile penale!? Frumoasa în prim plan

Published

on

Claudiu Trifu, candidat pentru poziția de primar în comuna Frumoasa, este intrigat și deranjat că la el în comună există discrepanță între numarul de locuitori cu drept de vot și numărul de votanți. În speță, că numărul de votanți este mai mare față de numărul de locuitori. În acest sens, a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea, în care solicită dispunerea urmăririi penale în vederea tragerii la răspundere împotriva primarului în funcție.

Astfel, în seara zilei de luni, la ora 18, candidatul la primăria Frumoasa a ținut o conferință de presă, la firma soției, pentru a aduce la cunoștința opiniei publice, acțiunea sa. Alături de el, a fost prezentă șefa lui de campanie, Ioana Matei, care și aceasta la rândul ei a dorit să facă cunoscută pățania cu un consilier local.

Amândoi fac afirmații pe care urmează să le dovedească, că,, primarul în funcție urmărește să obțină în mod ilicit multe voturi prin oferirea de bani ori alte foloase unor persoane care nu au locuit și nu locuiesc pe raza comunei Frumoasa,,. Cum se va termina această întâmplare rămâne de văzut, atunci când procurorul de caz va primi dovezile în subiectul plângerii penale.
Amalia Preda

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite