Connect with us

Actualitate

Au început plângerile penale!? Frumoasa în prim plan

Published

on

Claudiu Trifu, candidat pentru poziția de primar în comuna Frumoasa, este intrigat și deranjat că la el în comună există discrepanță între numarul de locuitori cu drept de vot și numărul de votanți. În speță, că numărul de votanți este mai mare față de numărul de locuitori. În acest sens, a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea, în care solicită dispunerea urmăririi penale în vederea tragerii la răspundere împotriva primarului în funcție.

Astfel, în seara zilei de luni, la ora 18, candidatul la primăria Frumoasa a ținut o conferință de presă, la firma soției, pentru a aduce la cunoștința opiniei publice, acțiunea sa. Alături de el, a fost prezentă șefa lui de campanie, Ioana Matei, care și aceasta la rândul ei a dorit să facă cunoscută pățania cu un consilier local.

Amândoi fac afirmații pe care urmează să le dovedească, că,, primarul în funcție urmărește să obțină în mod ilicit multe voturi prin oferirea de bani ori alte foloase unor persoane care nu au locuit și nu locuiesc pe raza comunei Frumoasa,,. Cum se va termina această întâmplare rămâne de văzut, atunci când procurorul de caz va primi dovezile în subiectul plângerii penale.
Amalia Preda

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite