Connect with us

Actualitate

Asociatia MicNews lansează Campania Umanitară “Lemne de foc pentru familii și copii necăjiți!”

Published

on

 

Dragi prieteni, după cum cred că ați observat, acțiunile noastre de ajutor sunt destinate persoanelor nevoiașe, a copilașilor nevinovați și triști de soarta lor, a celor necăjiți în general. Acțiunea de acum este îndreptată către zona Copalnic Mănăstiri, județul Maramureș, o zonă pe care dacă o vizitezi, rămâi înmărmurit de condițiile de viață a câtorva sute de suflete nevinovate.

În orice casă intri, se vede din prima clipa sărăcia, lipsa hranei de zi cu zi și altor necesități pe care noi le avem cu toți. Nu are rost să mai enumeram că ne putem da seama că nu au nimic.

Părinții, vara lucrează cu ziua, când găsesc, iar IARNA este cea mai grea perioadă din viața lor, când de munca cu ziua la sapă nu găsești iar sărăcia apasă tot mai tare, apar tot felul de lipsuri în cele necesare traiului zilnic.

Noi am deschis o campania pentru ei cu îmbrăcăminte și alimente, va așteptăm să ne contactați pentru a dona bunurile cu care puteți să susțineti acțiunile noastre, la numărul de telefon: 0724.713.999 sau 0747.07.99.99.

Am hotărat să inițiem o strângere de fonduri și cu bănuții strânși să putem cumpăra lemne de foc pentru cel puțin 20 de famili din această zonă.

Pe acestă cale rugam toți oameni de bine să contribuie cu o sumă cât de mica, pentru a putea duce până la capăt această acțiune caritabilă și nobilă.

Vă mulțumim că ne sunteți aproape, ca ne suportați, ne ajutați și vă implicați .

Organizația MicNews,
Cod Fiscal 36898035
Telefon:0724.713.999
Telefon:0747.07.99.99

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite