Connect with us

Actualitate

Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului în Roșiori de Vede

Published

on

Denumire județ: Teleorman

Denumire UAT: Roșiori de Vede

Unitatea administrativ teritorială Roșiori de Vede, județul Teleorman anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale nr.13, 31, 14,26,37, 36, 41, 40, începând cu data de 22.06.2021 pe o perioadă de 60 de zile la sediul Primăriei Roșiori de Vede, județul Teleorman situat în strada Dunătii nr.58 conform art.14 alin.(1) și (2) din Legea cadastrului și a publicității imobiliare, republicata, cu modificările ulterioare.

Cererile de rectificare ale documentelor tehnice vor putea fi depuse la sediul primăriei și pe site-ul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară

Actualitate

Încep înscrierile pentru „Femeia Antreprenor” 2024

Published

on

Înscrierile pentru ediția din acest an a programului „Femeia Antreprenor” vor începe pe data de 30 iulie, la ora 10, şi vor fi deschise timp de 45 de zile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Noua lege. Chelnerii și vânzătorii obligați să verifice buletinul consumatorilor pentru achiziționarea de tutun, alcool și energizante

Published

on

Klaus Iohannis a promulgat vineri o lege care impune chelnerilor și vânzătorilor să verifice actele de identitate ale clienților înainte de a vinde băuturi energizante, produse din tutun sau alcool. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite