Actualitate

Anunț de angajare asistent medical

Published

on

Primăria Municipiului Roşiori de Vede organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a unui post temporar vacant corespunzător funcției contractuale de execuție de asistent medical studii PL din cadrul Direcției de Asistenţă Socială – Compartiment Creșa municipală din aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Roșiori de Vede.
Concursul se organizează la sediul Direcției de Asistenţă Socială, str. Sf. Teodor, nr. 37 D, în data de 17.06.2021 orele 10.00 (proba scrisă) și interviul în termen de maxim 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune la sediul Primăriei Municipiului Roşiori de Vede, Compartimentul Resurse Umane (cam 5) până la data de 04.06.2021 orele 14,00.
Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 6 din H.G. nr. 286/2011 cu completările şi modificările ulterioare.
Pentru ocuparea postului temporar vacant de execuţie de asistent medical studii PL, candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute la art. 3 din H.G. nr. 286/2011 cu completările şi modificările ulterioare.

Condiţii specifice:
– diplomă de şcoală sanitară postliceală (sau echivalentă) sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform HG nr.797/1997
– diplomă de bacalaureat
– certificat de membru OAMGMAMR
– adeverinţă de înscriere la concurs eliberată de OAMGMAMR conform Hotărârii nr. 35/2015 a OAMGMAMR
– certificat de integritate comportamentală conform Legii nr. 118/2019
-vechime in specialitatea studiilor – 6 luni

Bibliografia se afişează la sediu şi pe site-ul Primăriei Municipiului Roşiori de Vede –www.primariarosioriidevede.ro.
Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Roşiori de Vede, camera nr. 5 si la nr. de telefon 0247/466250, secretar de comisie Dumitrescu Silvia Raluca.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite

Exit mobile version