Connect with us

Actualitate

Anchetă epidemiologică în cazul unui medic depistat pozitiv cu COVID-19

Published

on

DSP Teleorman face anchetă epidemiologică în cazul medicului din Roșiorii de Vede infectat cu coronavirus. Au fost depistate 14 persoane, contacți direcți, care se află în izolare la domiciliu. Dintre cei care au avut contact cu medicul, în ultimele 14 zile, 10 sunt pacienți,  doi sunt membri ai familiei și alte două persoane sunt angajate la cabinetul său. Specialiștii din cadrul DSP Teleorman care se ocupă de ancheta epidemiologică l-au identificat pe ortodentul care a folosit, pentru scurt timp, cabinetul medicului roșiorean și urmează ca în cursul zilei de astăzi să ia legătura cu acesta.

Medicul roșiorean este internat la Spitalul Caritas, unitate suport COVID-19, iar starea lui este bună. Dintre persoanele cu care a fost în contact, doar una a acuzat simptome asemănătoare infecției cu COVID-19  și a fost testata, dar rezultatul este negativ.

Vestea că un medic cunoscut a contactat acest virus i-a scuturat un pic pe roșiorenii care ignoră regulile și nu prea cred în existența coronavirusului. Zvonurile privind existenta altor persoane suspecte de infecție cu COVID-19 nu au întârziat să apară, dar acestea au fost infirmate de conducerea Direcției de Sănătate Publică Teleorman, care declară că situația este sub control și nu există nici un focar, în acest moment, la Roșiorii de Vede.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite