Connect with us

Actualitate

Amenzi în valoare de 346000 lei aplicate de Garda de mediu în Teleorman

Published

on

Comisariatul județean Teleorman al Gărzii Naționale de Mediu a efectuat 1034 de controale în anul 2018 și a aplicat 109 sancțiuni contravenționale. Instituția a primit din partea cetățenilor 52 de reclamații  verificate de inspectorii de mediu care au vizat depozitări necontrolate de deșeuri, tăieri ilegale de arbori, deteriorarea spațiilor verzi.

În urma inspecțiilor planificate și neplanificate efectuate pe parcursul anului 2018 s-au constatat o serie de neconformități printre care: depozitări necontrolate de deșeuri, neasigurarea colectării selective a deșeurilor, deversări în cursuri de apă sau pe terenuri agricole, nerespectarea prevederilor autorizației de mediu și nerespectarea unor obligații pe care unitățile administrativ teritoriale le au în legatura cu protecția mediului.

Cele mai mari amenzi au fost de 60.000 lei pentru nenotificarea Agenției pentru Protecția Mediului Teleorman privind desfășurarea de activități noi ce nu erau cuprinse în autorizația de mediu și de 50.000 lei pentru că nu s-au luat toate măsurile pentru prevenirea deteriorarii mediului geologic și neidentificarea riscurilor.

Pentru nedepunerea în termen a decarațiilor către Administrația Fondului pentru Mediu au fost sancționate 84 unități administrativ teritoriale.Valoarea totală a amenzilor contravenționale aplicate în 2018 este de 340.000 lei, se arată într-un comunicat al Gărzii de Mediu Teleorman.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite