Connect with us

Actualitate

ALDE și-a prezentat candidații la funcția de primar în municipiile Alexandria și Roșiorii de Vede

Published

on

Samuel Calotă, președintele ALDE Teleorman a avut, astăzi, prima conferință de presă în noul sediu al partidului, avându-i alături pe Marius Badea Rivera și Virgiliu Cocoșilă, candidații la funcția de primar în municipiile Alexandria și Roșiorii de Vede.

Pe lângă prezentarea celor doi aspiranți la funcția de edil șef în cele mai mari orașe din Teleorman, liderul ALDE a vorbit și despre plecarea din partid a deputatului Ică Calotă împreună cu câțiva apropiați ai săi, dar și de  alianța politică PSD- ALDE- Pro România, care are ca scop răsturnarea actualei guvernări. Potrivit liderului ALDE Teleorman, în urma acestei înțelegeri politice, cele trei formațiuni vor candida la locale și parlamentare sub o singură siglă, iar pentru Consiliul județean va fi o listă comună. Cum abia acum se pun la punct ultimele detalii ale mega alianței, cum a numit-o Samuel Calotă, ALDE continua să -și nominalizeze candidați proprii la primăriile din județ.

Dacă despre candidatura lui Virgiliu Cocoșila la Primăria Roșiorii de Vede se știa deja pentru că a fost anunțată și în urmă cu câteva luni, înainte de venirea lui Sami Calotă la conducerea ALDE Teleorman, revenirea lui Marius Badea Rivera în politica dupa mulți ani si chiar în postura de candidat la cea mai importantă primărie din județ, a fost surpriza zilei.

Marius Badea Rivera este un antreprenor de succes și revine în politică dupa 13 ani de absență. A încercat să facă politică când era foarte tânăr și a ajuns chiar vicepreședinte al CJ Teleorman, funcție din care a demisionat în 2007 pentru că, spune el, a fost prins în niște războaie politice care nu-i aparțineau, așa că a preferat să se retragă, să se ocupe de familie și afaceri, pentru a acumula experienta necesară noilor provocări din politică.

T.C.

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite