Connect with us

Actualitate

Ajutoare de urgență de 1500 lei pentru 59 de teleormăneni ale căror case au fost afectate de inundații

Published

on

10 din cei 59 de beneficiari ai ajutoarelor de urgență stabilite de guvern și acordate prin intermediul AJPIS Teleorman ca urmare a fenomenelor meteo cu ploi abundente din luna iunie și-au primit banii, ceilalți urmând să-i primească în cel mai scurt timp.

Ajutorul acordat este de 1500 lei pentru fiecare dintre cele 59 de case afectate în proporție de până la 50%, din localitățile Turnu Măgurele, Botoroaga, Gălăteni, Băbăița, Drăgănești Vlașca și Orbeasca,

De la începutul anului 2019 și până în prezent, AJPIS Teleorman a acordat  34 ajutoare de urgență, Trei ajutoare de urgență au fost acordate pentru incendii, iar alte 31 pentru situații deosebite datorate stării de sănătate.

Cuantumul acestor ajutoare de urgență a fost situat între 1.000 și 5.000 de lei, conform grilei stabilite de Ministerul Muncii, în funcție de nevoia și gravitatea situației.

 

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite