Connect with us

Actualitate

Ajutoare de urgență de 1500 lei pentru 59 de teleormăneni ale căror case au fost afectate de inundații

Published

on

10 din cei 59 de beneficiari ai ajutoarelor de urgență stabilite de guvern și acordate prin intermediul AJPIS Teleorman ca urmare a fenomenelor meteo cu ploi abundente din luna iunie și-au primit banii, ceilalți urmând să-i primească în cel mai scurt timp.

Ajutorul acordat este de 1500 lei pentru fiecare dintre cele 59 de case afectate în proporție de până la 50%, din localitățile Turnu Măgurele, Botoroaga, Gălăteni, Băbăița, Drăgănești Vlașca și Orbeasca,

De la începutul anului 2019 și până în prezent, AJPIS Teleorman a acordat  34 ajutoare de urgență, Trei ajutoare de urgență au fost acordate pentru incendii, iar alte 31 pentru situații deosebite datorate stării de sănătate.

Cuantumul acestor ajutoare de urgență a fost situat între 1.000 și 5.000 de lei, conform grilei stabilite de Ministerul Muncii, în funcție de nevoia și gravitatea situației.

 

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite