Connect with us

Actualitate

AJOFM a făcut plățile pentru șomajul tehnic

Published

on

Incepand cu data de 01.04.2020, un numar de 413 angajatori au depus documentatia pentru 2610 angajati ale caror contracte de munca au fost suspendate ca urmare a reducerii sau intreruperii temporare a activitatii, pe perioada starii de urgenta decretate.

Documentele transmise au fost in totalitate verificate pentru respectarea realităţii, legalităţii şi conformităţii, situatia fiind urmatoarea:

  • Documentatie corecta pentru 353 de angajatori(1839 persoane). Pentru acestia s-au intocmit ordine de plata care au fost depuse azi 15.04.2020 la Trezoreria Alexandria in vederea decontarii in conturile indicate de angajatori.
  • Documentatie incorecta/incompleta/neconforma pentru 60 de angajatori, pentru care au fost solicitate clarificari pentru remedierii neconcordantelor identificate in vederea emiterii ordinelor de plata si pentru acestia.

Reamintim angajatorilor ca SINGURA modalitate de transmitere a documentatiei pentru plata somajului tehnic este incarcarea pe platforma  aici.gov.ro

Informatii suplimentare despre orice alt serviciu furnizat de AJOFM Teleorman, modele documentatie, program si modalitate de lucru se gasesc pe site-ul institutiei,

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite