Connect with us

Actualitate

Adrian Miulescu ne spune de ce vrea să fie primar la Roșiorii de Vede

Published

on

Fostul manager de la Spitalul Caritas și proaspăt cetățean al municipiului Roșiorii de Vede, Adrian Miulescu și-a anunțat recent intenția de a candida la funcția de primar. Prin intermediul unui comunicat de presa, Miulescu își motivează acesta decizie care a generat multe semne de întrebare pentru roșioreni.

“În politica românească se întâmplă des să vedem oameni politici candidând în circumscripții electorale de care nu sunt legați în nici un fel. De la calcule politice până la pur și simplu asigurarea unui post bine plătit pentru susținătorii diverselor partide. Dar mai avem și cazuri, din păcate prea puține, în care ești un cetățean obișnuit aflat într-o circumstanță neobișnuită.
În zilele noastre este din ce în ce mai greu să stai deoparte și să lași politica pentru politicieni. Oamenii obișnuiți își doresc să se implice activ în viața politică, lucru simțit cu precădere în viața politică locală, acolo unde efectele deciziilor luate de politicieni sunt simțite direct și imediat. Dar de multe ori căutăm un lider, nu un tătuc, care să ne ghideze pentru a duce la bun sfârșit planul nostru pentru comunitatea noastră. Și ajungem la cazul meu, un outsider, un străin ar spune unii.
Perioada petrecută ca manager al Spitalului Municipal Caritas din Roșiorii de Vede, a fost o experiență noua și pentru mine, venit de la București, și pentru roșioreni, care au avut ocazia să vadă competența managerială din privat aplicată într-o instituție de stat la nivel local. Cu timpul pentru locuitorii orașului nu mai eram directorul nou de la București ci cel care rezolva probleme pe care spitalul le avea de zeci de ani, cel ce îi asculta, cel ce oferea sprijin medicilor care doreau să performeze. Ușor, ușor, oamenii nu au mai văzut în mine un străin. Schimbarea venise și pentru mine. De la începutul preluării conducerii spitalului locuiam în Roșiorii de Vede. Mă loveam zilnic de problemele orașului. Funcția de manager al spitalului municipal presupunea contactul atât cu autoritățile locale cât și cu cele centrale. Lupta aceasta transformă omul. Problemele orașului erau problemele spitalului și a pacienților cărora încercam cu resurse puține să le ofer, împreună cu medicii buni ai spitalului, alinarea suferințelor și sănătatea. Problemele orașului erau problemele mele!
Mă întorc la primele cuvinte. Nu sunt om politic deși am fost curtat de diferite partide. Dar nici un străin în Roșiorii de Vede. La alegerile prezidențiale am votat ca cetățean al Roșiorului de Vede. Așa cum roșiorenii m-au considerat ca făcând parte din familia lor, și eu mă simt obligat să fac mai mult pentru orașul care mi-a dovedit ca are medici buni, oameni de afaceri care doresc sa sprijine orașul, funcționari publici care vor să performeze, cetățeni ai orașului care sunt gata să facă mai mult pentru acesta. Pe toți aceștia îi aștept alături de mine.”

Continue Reading
4 Comments

4 Comments

 1. Florica Dide

  19/12/2019 at 13:09

  Cine este Adrian Minulescu?

  • Ziarul Contrapunct

   19/12/2019 at 13:12

   fostul manager de la spital, când a fost Alexe suspendat din functie

  • Ziarul Contrapunct

   19/12/2019 at 14:01

   il cheama Miulescu

 2. ioana raducanu

  23/12/2019 at 08:35

  Este un om deosebit,sunt sigura ca o sa faca multe pt.acest oras uitat de dumnezeu,un om cu suflet mare si ff saritor,ma ajutat ff mult in brobleme de sanatate desi nu ma cunostea / multumesc !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite