Connect with us

Actualitate

ADI Managementul Deșeurilor a prelungit contractul cu Polaris M Holding până la desemnarea unui nou operator

Published

on

Președintele ADI Managementul Deșeurilor Teleorman, Ciprian Ciuperceanu a anunțat,  într-o conferință de presă, că s-a semnat un act adițional la contractul cu Polaris M Holding pentru a asigura continuitatea activității de colectare și transport a deșeurilor în județul Teleorman.

A fost nevoie de această soluție rapidă la nivelul ADI Managementul Deșeurilor Teleorman pentru că vechea conducere nu a organizat la timp licitația pentru desemnarea unui nou operator deși contractul cu Polaris expira la 1 iunie 2021 și exista pericolul ca de la această dată să nu se mai ridice gunoiul din tot județul.

Potrivit actului adițional, tarifele răman neschimbate până la sfârșitul anului, iar Polaris va pune la dispoziție încă 300 de containere și 2500 de pubele.

„Fosta conducere nu a demarat la timp procedurile în vederea organizării unei noi licitații și nu putem lăsa județul Teleorman fără un operator care să colecteze deșeurile. În urma discuțiilor cu SC Polaris am căzut la un acord să ne aducă 300 de containere, cinci autospeciale noi și 2.500 de pubele de 120 de litri”, a precizat președintele asociației, Ciprian Ciuperceanu.

Atât președintele Ciprian Ciuperceanu, cât și directorul asociației, Daniel Grosu, sunt în aceste functii de doar două luni, dar au luat toate măsurile ca procedura de licitație pentru desemnarea noului operator de salubritate să poata fi demarată imediat și în cel mult un an să fie finalizată.

T.C.

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite