Connect with us
Publicitate Electorala

Actualitate

Acord de colaborare între Roșiorii de Vede și Iskilip- Turcia semnat de primarii celor două orașe

Published

on

Recent, primarii localităților Roșiorii de Vede și Iskilip din Turcia, Valerică Cîrciumaru și Ali Suluk  s-au întâlnit la Jupiter pentru o discuție privind oportunitățile de afaceri în cele două regiuni. Tema principală a discuției a fost agricultura, un domeniu de interes atât pentru primarul din Iskilip, agronom de profesie, cât și pentru edilul municipiului Roșiorii de Vede care a avansat ideea realizarii unui centru de prelucrare, condiționare, ambalare și livrare a legumelor produse în această parte a județului Teleorman. Valerică Cîrciumaru spune că a lansat această propunere ca principală idee de afacere pentru că este cea mai bună cale de a profita de așezarea geografică a municipiului Roșiorii de Vede, într-un bazin legumicol și se potrivește foarte bine cu pregătirea profesională a edilului din Iskilip, mai ales că acesta a manifestat un interes deosebit pentru agricultură.

Edilul roșiorean mai spune că propunerea sa vizează, legat de centrul pentru legume, realizarea unei producții controlate, pe baza de contract cu producătorii carora să li se asigure sămânță și răsad de cea mai buna calitate.

Întâlnirea de la Jupiter a fost organizată de Patronatul Serviciilor Publice în colaborare cu Camera de Comerț Bilaterală Romano- Turcă, la care au fost invitați să participe edilii celor două orașe, Roșiorii de Vede și Iskilip. În urma discuțiilor a fost încheiat protocolul de colaborare ce reprezintă un document preliminar, iar discuțiile intre cele două părți continua în vederea înfrățirii dintre orașe, decizie pe care o vor lua administrațiile locale prin hotărâre de consiliu.

Teodora Ciofalcă

Advertisement
Publicitate Electorala
Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Carla Maria Dumitrescu

    22/07/2019 at 11:13

    Foste bine!!!!!! Felicitări tuturor!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite