Connect with us
Publicitate Electorala

Actualitate

Accident rutier, în comuna Plosca, provocat de un minor

Published

on

Noaptea trecută, într-un impuls de moment, un minor în vârstă de 14 ani a urcat la volanul unui autoturism și a pornit la drum prin comuna Plosca. Momentul de teribilism nu a durat prea mult pentru că la intrarea pe DE 70 s-a izbit puternic de o altă mașină care circula regulamentar, pe drum cu prioritate.

Imediat, la fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, două ambulanțe de la SAJ și polițiștii de la Serviciul rutier. Din fericire, cele trei persoane aflate în autoturismele implicate în accident au suferit doar răni ușoare și au primit îngrijiri medicale la fața locului, fără a fi nevoie să fie transportate la spital.

Cele două mașini au fost serios avariate, iar minorul care a provocat accidentul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,conducerea unui auto fără a poseda permis de conducere’’, urmând a se propune soluție prin Parchet. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum a ajuns minorul, de numai 14 ani, la volanul acelui autoturism.

Advertisement
Publicitate Electorala

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite