Connect with us

Actualitate

Accident rutier grav pe E70, la Roșiorii de Vede. O persoană și-a piedut viața

Published

on

Un autoturism s-a izbit violent de un autotren. În urma impactului o persoană a decedat și două au fost rănite ușor. Accidentul a avut loc în aceasta seară pe DE70, pe raza municipiului  Roșiorii de Vede în apropiere de intesecția cu DJ 612A, spre Spitalul TBC.

 

Șoferul autoturismului nu a păstrat distanța regulamentară față de autotrenul din fața sa și nu a mai putut evita impactul când acesta a încetinit pentru a schimba direcția de mers. La fața locului au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Roșiorii de Vede cu o unitate de descarcerare, o mașină de stingere și un echipaj SMURD, iar SAJ cu două ambulanțe.

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului  trei victime,  bărbați,  doi dintre ei conștienți și cooperanți, cu leziuni minore care au refuzat să fie transportați la spital. Al treilea bărbat aflat în stare gravă, în stop cardiorespirator a fost supus manevrelor de resuscitare, dar făra succes, fiind declarat decedat.

Cazul a fost preluat de polițiști pentru cercetări.

 

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite