Connect with us

Actualitate

A fost investit în functie noul subprefect al județului Teleorman

Published

on

Eugen Nicolae, subprefectul județului Teleorman a fost eliberat din funcție, joi 9 iulie, prin Hotărâre de Guvern, iar în locul său a fost numită Nicoleta Voicu, consilier juridic în cadrul Instituției Prefectului.

Numele Nicoletei Voicu pentru aceasta funcție a mai fost vehiculat în spațiul public, dar cei mai mulți se așteptau ca ea să ocupe al doilea post de subprefect rămas vacant și nu să-l înlocuiască pe finanțistul Eugen Nicolae la numai câteva luni de la investire.

În această după-amiază a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către noul subprefect, Nicoleta Voicu, în prezenta reprezentantului guvernului, secretarul general adjunct, Cristi Barbu.

În cadrul ceremoniei. prefectul județului Teleorman, Liviu Dumitrașcu a ținut să-i mulțumească fostului subprefect, Eugen Nicolae, pentru activitatea desfășurată în cadrul instituției într-o perioadă atât de dificilă.

Despre al doilea post de subprefect al județului Teleorman se spune că ar reveni PMP-ului, conform înțelegerii cu PNL de la nivel central.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite