Eugen Pîrvulescu, senator PNL: Investițiile în mediul rural sunt un angajament al nostru pentru dezvoltarea comunităților

Senatorul PNL Eugen Pîrvulescu a fost prezent la inaugurarea sălii de sport din comuna Dracea la invitația primarului liberal  Cristian Tismănaru.

“Inaugurarea sălii de sport din Dracea nu a fost doar un eveniment frumos, reprezintă încă un angajament al nostru față de educația copiilor prin sport, cât și pentru dezvoltarea comunității, pentru că ne dorim să le oferim copiilor și tinerilor din mediul rural resursele necesare pentru a crește și a se dezvolta într-un mediu sănătos.
Totodată, îi asigur pe cetățenii acestei comune că mă voi implica permanent în vederea susținerii proiectelor de investiții demarate de autoritățile locale, astfel încât oamenii de aici să beneficieze de ceea ce li se cuvine de drept: condiții de trai decente, asemănătoare celor din orașe.” a declarat senatorul liberal

La nivelul localității Dracea sunt în implmenetare mai multe proiecte de investiții. Reabilitarea sediului primăriei, înnoirea parcului de vehicule pentru transportul în comun  si reabilitarea școlii gimnaziale sunt doar cateva dintre acestea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*