Cornel Gogan, președintele organizației PNL Videle a demisionat

Pe fondul unor nemulțumiri, președintele organizației PNL Videle, a organizat o conferință de presă azi, 18 ianuarie. În cadrul acesteia, Cornel Gogan, a anunțat că va demisiona din funcția de președinte al organizației Videle, dar va părăsi și partidul.

După cum bine se știe, Cornel Gogan a negociat fix în urmă cu un an, funcția de prefect al județului, funcție ce i s-a atribuit orașului Videle. La vremea aceea, Emilia Paraschivescu, contrar logicii numirilor politice din trecut avea să fie numită prefect al județului Teleorman. La jumătatea lunii decembrie, în urma schimbării guvernului, inevitabil, s-a discutat schimbarea din funcție a doamnei Paraschivescu. Între timp, aceasta având probleme de sănătate, în ultima perioadă nu a mai fost prezentă la cârma Prefecturii, motiv pentru care s-a tergiversat înlocuirea sa. Pe fondul acestor întâmplări, Cornel Gogan, președintele organizației PNL Videle, a intervenit la senatorul Eugen Pîrvulescu, peședintele PNL Teleorman, cu rugămintea să se mai aștepte numirea noului prefect până pe data de 14 februarie, avându-se în vedere că pe data de 11 februarie, actualul prefect va suporta o intervenție chirurgicală. Iar imediat cum situația medicală îi va permite, acesta va demisiona onorabil din funcție. Motivul supărării președintelui PNL Videle este dat de faptul că senatorul Pîrvulescu a refuzat.

Pe fondul acestor neînțelegeri, Cornel Gogan a hotărât că nu mai este posibil, moral, să rămână în acest partid. Intenția acestuia este de a candida pentru funcția de primar al orașului Videle. Iar planurile lui de a schimba fața orașului nu îl obligă să o facă din cadrul PNL. Nu a ascuns faptul că are două variante de partid politic pe care le preferă, de unde propulsarea sa politică va fi posibilă. Faptul că a renunțat așa ușor la PNL este că pune mai presus politicii, moralitatea.
Amalia Preda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*