Aurel Fierăscu a fost ales președinte al USR PLUS Teleorman

Sâmbătă, 26 iunie 2021, USR PLUS Teleorman și-a ales președintele de filială și echipa biroului județean pentru următorii doi ani. Președintele ales este Aurel Fierăscu, iar noul birou este alcătuit din 21 de membri:
Liviu Barbu
Aura Cojocaru
Costin Fierăscu
Sorin Tudosie
Valentin Bunea
George Iordăchiță
Sergiu Iordan
Claudia Răchită
George Dumitru
Cătălin Bunea
Alexandru Ene
Cosmin Iliescu
Cristian Irimiea
Paul Cheoseaua
Silvia Vărzaru
Nicoleta Isvoranu
Paulică Bălan
Mihai Moisei
George Pîrjol
Raul Gheorghina

Mesajul președintelui ales USR PLUS Teleorman, Aurel Fierăscu:
”Prin votul a peste 65% dintre delegații prezenți, mi s-a încredințat responsabilitatea conducerii filialei pentru următorii 2 ani. Am alături de mine o echipă matură, formată din oameni integri, gata să lupte pentru a produce schimbări fundamentale în viața comunităților din care fac parte.
Am cerut delegaților un mandat scurt, cu obiective clare: extinderea filialelor locale, un accent mai mare pe mediul rural, susținerea proiectelor pentru dezvoltarea județului Teleorman.
Vă puteți alătura nouă, USRPLUS, pentru a arăta că Teleormanul este altfel și că împreună putem schimba imaginea județului nostru.”

Din 2016 ridicăm standardele politicii practicate în România. La alegerile din 2019 și 2020 am venit alături de teleormăneni cu o altfel de variantă pe buletinele de vot. Continuăm, construim și ducem mai departe ceea ce am început, dar de acum vom merge împreună.

#Uniți suntem mai puternici.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*