Anunț de angajare pentru trei posturi vacante la Primăria Roșiori de Vede

Primăria Municipiului Roşiori de Vede organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a trei posturi vacante corespunzător funcțiilor contractuale de execuție, astfel:
– un post administrator I
– un post administrator II
– un post muncitor calificat III (zidar), din cadrul Compartimentului Administare Imobile Instituții de Învatamant și Sănătate, Săli de Sport și Stadioane – Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat, structură în aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Roșiori de Vede.

Concursul se organizează la sediul Primăriei Municipiului Roșiori de Vede, str. Dunării nr. 58, în data de 15.07.2021 orele 10.00 (proba scrisă) și interviul în termen de maxim 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.
Dosarele de înscriere la concurs se pot depune la sediul Primăriei Municipiului Roșiori de Vede, Compartimentul Resurse Umane (camera 5) până la data de 07.07.2021 orele 16,00.
Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 6 din H.G. nr. 286/2011 cu completările şi modificările ulterioare.

Pentru ocuparea posturilor vacante de execuție de administrator I, administrator II și muncitor calificat III (zidar), candidații trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute la art. 3 din H.G. nr. 286/2011 cu completările şi modificările ulterioare.
Condiții specifice pentru ocuparea postului de administrator I:
– studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat;
– vechime pe studii medii : minim 3 ani și 6 luni
Condiții specifice pentru ocuparea postului de administrator II:
– studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat;
– vechime pe studii medii : minim 6 luni
Condiții specifice pentru ocuparea postului de muncitor calificat III (zidar);
– studii medii/generale;
– vechime în calificare de zidar : minim 6 luni.
Bibliografia se afişează la sediu şi pe site-ul Primăriei Municipiului Roşiori de Vede –www.primariarosioriidevede.ro.
Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Roşiori de Vede, camera nr. 5 si la nr. de telefon 0247/466250, secretar de comisie Burtan Silvia.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*