Misiuni ale jandarmilor olteni de asigurare a … jocurilor pentru copii

Luna copiilor este abia la început, iar jandarmii  am sărbătorit-o și duminică, 6 iunie, în Parcul Tineretului din municipiul Slatina. Copii și mămici, angajate ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, împreună cu angajate și copiii acestora de la Centrul Județean de Cultură și Artă Olt au format echipe care s-au bucurat de timp petrecut în aer liber.

Sub egida ”MAI activi, MAI sănătoși”, copii cu vârste începând de la 3 ani și până la 10 ani au format echipe cu mămicile lor dovedind că fiecare dintre ei poate fi cel mai bun. Fiecare membru al echipei a învățat sau si-a amintit de jocuri demult uitate, dar și din cele mai actuale, au descoperit emoția primului joc de șotron sau încrederea dată de echipă.
Toți copiii au încheiat jocurile fericiți și recompensați pentru provocarea la care au fost invitați să participe.

Această activitate face parte din seria celor desfășurate împreună cu reprezentați ai Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, prima având ca temă ”Jandarmeria în culori”, la începutul lunii aprilie, când copiii din cadrul Secției de Arte și Meșteșuguri au realizat lucrări impresionante despre jandarmi și tehnica folosită în misiuni.

Pentru ca jocul în natură este important în dezvoltarea armonioasă a copiilor, această acțiune de promovare a mișcării fizice în aer liber va continua și cu alte activități care să pună în valoare necesitatea unei vieți active și sănătoase.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*