Vot în Consiliul județean pentru numirea noilor reprezentanți în AGA de la SC Eurobac Turnu Măgurele

În ședința Consiliului județean de astăzi au fost desemnați reprezentanții în Adunarea Generală a Acționarilor societății Eurobac Turnu Măgurele. Vicepreședintele CJ Teleorman, Adrian Florescu a făcut două propuneri, Adrian Simionescu și Georgeta Simion, iar președintele Adrian Gâdea l-a propus din partea PSD pe Marian Petculescu. Majoritatea liberală din Consiliul județean Teleorman și-a impus reprezentantii în AGA la SC Eurobac SRL Turnu Măgurele unde până acum PSD deținea controlul.

Atât președintele Consiliului județean, cât și consilierul Eugen Ovidiu Vlad le-au reproșat liberalilor că nu au ținut cont de algoritmul politic când și-au votat ambele propuneri pentru Eurobac Turnu Măgurele, iar PSD nu are reprezentant în Adunarea Generală a Acționarilor. Mai mult, Eugen Ovidiu Vlad a declarat că va ataca în Contencios Administrativ hotărârea privind numirea celor doi membri propusi de PNL, Adrian Simionescu și Georgeta Simion. Același consilier județean nemulțumit că PSD nu are reprezentant în AGA îi acuză pe liberali că vor să politizeze  societatea Eurobac de la Turnu Măgurele

În urma votului secret exprimat de cei 33 de consilieri județeni, Adrian Simionescu a obtinut 17 voturi pentru  ca și Georgeta Simion, în timp ce Marian Petculescu doar 16 voturi pentru.

T.C.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*