Roșioreni premiați la concursurile de șah și cel mai frumos spațiu verde

Pentru a marca cea de XXI- a ediție a sărbătorii locale Zilele municipiului Roșiori de Vede, municipalitatea a organizat câteva activități desfășurate în cadru restrâns cu respectarea măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov2. Inițial, în programul manifestărilor dedicate acestei sărbători erau mai multe activități, două dintre acestea fiind anulate pentru că nu se puteau asigura măsurile de protecție impuse de autorități.

În această dimineață, pe pasajul pietonal din centrul municipiului, sub genericul 21 de ani de tradiție, s-a deschis o expoziție de fotografie semnată de Aurelia Bărbuț cu imagini de la toate edițiile  Zilelor municipiului Roșiori de Vede. În paralel, s-a desfășurat un concurs de șah, iar la Biblioteca municipală Gala Galaction a început Bătălia cărților, concursul de lectură, ediția 2021.

 

În sala de ședințe a primăriei a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor concursurilor de șah și pentru cel mai frumos spațiu verde din fața blocurilor și caselor din Roșiori de Vede. Pe lângă diplome, organizatorii au oferit și premii în bani concurenților clasați pe primele 4 locuri.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*