ADI Managementul Deșeurilor a prelungit contractul cu Polaris M Holding până la desemnarea unui nou operator

Președintele ADI Managementul Deșeurilor Teleorman, Ciprian Ciuperceanu a anunțat,  într-o conferință de presă, că s-a semnat un act adițional la contractul cu Polaris M Holding pentru a asigura continuitatea activității de colectare și transport a deșeurilor în județul Teleorman.

A fost nevoie de această soluție rapidă la nivelul ADI Managementul Deșeurilor Teleorman pentru că vechea conducere nu a organizat la timp licitația pentru desemnarea unui nou operator deși contractul cu Polaris expira la 1 iunie 2021 și exista pericolul ca de la această dată să nu se mai ridice gunoiul din tot județul.

Potrivit actului adițional, tarifele răman neschimbate până la sfârșitul anului, iar Polaris va pune la dispoziție încă 300 de containere și 2500 de pubele.

„Fosta conducere nu a demarat la timp procedurile în vederea organizării unei noi licitații și nu putem lăsa județul Teleorman fără un operator care să colecteze deșeurile. În urma discuțiilor cu SC Polaris am căzut la un acord să ne aducă 300 de containere, cinci autospeciale noi și 2.500 de pubele de 120 de litri”, a precizat președintele asociației, Ciprian Ciuperceanu.

Atât președintele Ciprian Ciuperceanu, cât și directorul asociației, Daniel Grosu, sunt în aceste functii de doar două luni, dar au luat toate măsurile ca procedura de licitație pentru desemnarea noului operator de salubritate să poata fi demarată imediat și în cel mult un an să fie finalizată.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*