Maratonul vaccinării, în plină desfășurare la Sala Polivalentă din Alexandria. 200 de persoane vaccinate în primele ore

Începând de astăzi și până duminică la ora 22, la Sala Polivalentă din Alexandria se desfășoară maratonul vaccinării anti COVID. Pentru teleormănenii care doresc să se vaccineze în aceste zile, fără programare și doar cu buletinul, la Sala Polivalentă sunt operaționale 6 fluxuri de vaccinare fiind asigurate 2000 de doze, iar dacă va fi nevoie, numărul dozelor va fi suplimentat astfel încât toți care doresc să se poată  vaccina în aceste zile.

Directorul DSP Teleorman, Stelian Cristea, declară că cetățenii care doresc  pot face și rapelul în cadrul maratonului, nu doar prima doză, iar pentru cei care astăzi primesc prima doză de vaccin va fi organizat înca un maraton pentru rapel, în aceeași locație,  intre 4 și 6 iunie. Potrivit declarațiilor directorului DSP, în Teleorman sunt disponibile toate tipurile de vaccin și în funcție de opțiuni, cetățenii sunt îndrumați către centrele unde vaccinul solicitat este disponibil.

Vicepreședinta CJ Teleorman, Raluca Fedeleș, coordonator pe parte administrativă a maratonului vaccinarii spune că întreg personalul implicat este voluntar. Un numar impresionant de cadre medicale, dar și voluntari de la Crucea Roșie, ISU Teleorman și chiar simpli cetățeni s-au implicat activ în această acțiune atât de necesara pentru a intra cât mai rapid în normalitate.
Maratonul este organizat de C.J.S.U TELEORMAN cu sprijinul Consiliului Județean Teleorman.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*