Reținuți de polițiști pentru violențe, amenințări, furt calificat și încălcarea ordinului de protecție

Trei bărbați au ajuns în arestul IPJ Teleorman fiind cercetați pentru comiterea unor infracțiuni. Polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea au dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 22 de ani, din comuna Năsturelu, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare. Acesta este cercetat pentru că ar fi lovit cu pumnii și picioarele un bărbat în vârstă de 62 de ani, din aceeași localitate, care se afla pe stradă și a distrus bicicleta cu care se deplasa persoana vătămată. De asemenea, bărbatul de 22 de ani ar fi adresat amenințări cu moartea soției acestuia.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Dobrotești au dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Necșești, cercetat pentru distrugere, amenințare și furt calificat. În perioada 25-26.04.2021, acesta ar fi provocat distrugeri unui autoturism (parbrizul și geamul portierei stanga față) aparținând unui bărbat de 31 de ani, din comuna Ciolănești. De asemenea, acesta l-ar fi amenințat cu acte de violență și i-ar fi sustras un miel de la stâna pe care persoana vătămattă o deține.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Nanov au dispus reținerea unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Nanov, cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție. Pe data de 26 aprilie, în jurul orei 22:00, polițiștii au fost sesizați de către mama bărbatului că acesta a încălcat dispozițiile ordinului de protecție emis de către Judecătoria Alexandria la data de 23.04.2021, provocând scandal la domiciliul părinților săi. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că sesizarea se confirmă.

Facem precizarea că, în cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*