Accident rutier la Vitănești. A fost solicitat elicopterul SMURD pentru un copil cu fractură deschisă

În jurul orei 17, pe DE 70, între localitățile Văceni și Vitănești, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului 4 adulți și un copil în vârstă de 2 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale . Trei dintre adulți, cu răni ușoare au primit îngrijiri la fața locului și au refuzat să meargă la spital,  iar o femeie în vârstă de 33 ani a fost transportată la UPU Alexandria pentru investigații medicale amănunțite.

Copilul, cu  fractură deschisă la membrul superior stâng, a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii Detașamentului  Alexandria cu o descarcerare, 2 mașini de stingere, 2 ambulanțe SMURD și o autospecială de transport personal și victime multiple, iar SAJ Teleorman cu 3 echipaje medicale. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Traficul rutier a fost reluat după o ora și jumatăte de la producerea accidentului, iar timp de 45 de minute s-a circulat pe o singură bandă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*