43311 persoane s-au vaccinat în centrele din Teleorman

În Teleorman, de la începutul campaniei de vaccinare au fost administrate până ieri, 5 aprilie, 43311 doze de vaccin, în cele 11 centre deschise pe raza județului,

Pe 5 aprilie 2021 au fost vaccinate 495 persoane, din care: 36 cu prima doză și 459 cu a doua doză (rapel), din care 11 cu Astrazeneca și 25 cu Pfizer, prima doză. Alte 449 de persoane au primit a doua doză de Pfizer și 10 de Moderna.

În săptămâna 29.03.-04.04.2021, 3 echipe mobile de la Centrele de vaccinare din Alexandria (Punctul A), Roșiorii de Vede și Zimnicea au desfășurat 5 misiuni de vaccinare. Astfel, au fost vaccinate 45 de persoane imobilizate la domiciliu și aparținători.

Potrivit datelor furnizate de Prefectura Teleorman, ieri nu s-a vaccinat nici o persoană în centrul de la Talpa, la Botoroaga s-au vaccinat doar două persoane cu Astrazeneca, iar la Olteni 9 persoane. În aceeasi zi, la  centrele  din Videle și Zimnicea s-au administrat doar câte 42 de doze.

Facem precizarea că vaccinarea este gratuită și voluntară, dar este și o măsură complexă de prevenție în pandemia de coronavirus, alături de celelalte obligații ce ne revin: respectarea regulilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*