În ultimele 72 de ore, polițiștii teleormăneni au intervenit la aproximativ 300 de evenimente

În perioada 2 – 4 aprilie, polițiștii au intervenit aproximativ 300 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 269 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112.
Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat peste 600 de sancțiuni contravenționale în valoare aproximativ 240.000 de lei, au reținut 35 de permise de conducere și au retras 13 certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulație pe drumurile publice.

În ultimele 72 de ore, la nivelul județului au fost înregistrate două accidente rutiere ușoare, Zimnicea și Putineiu, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

De asemenea, polițiștii au constatat șase infracțiuni privind circulația pe drumurile publice, dintre care patru pentru conducere fără permis, iar două pentru conducere sub influența alcoolului.
Polițiștii teleormăneni atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

La data de 03.04.2021, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au desfășurat activități pe linie de mandate și persoane urmărite, fiind depistat un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Suhaia, împotriva căruia Judecătoria Zimnicea a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis de conducere și conducerea sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul fiind încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*